Cod CAEN 1011 – Prelucrarea şi conservarea cărnii

Codul CAEN 1011 include:

  • operarea abatoarelor implicate în uciderea, pregătirea sau ambalarea cărnii: vită, porc, miel, iepure, oaie, cămilă etc.
  • producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în carcase
  • producția de carne proaspătă, refrigerată sau congelată, în bucăți

Codul CAEN 1011 exclude de asemenea:

  • uciderea și procesarea balenelor pe uscat sau pe nave specializate
  • producția de piei și blănuri provenite din abatoare (de exemplu, prin prelucrarea blănii și sărare)
  • topirea și rafinarea slăninii și altor grăsimi animale comestibile
  • procesarea resturilor animale
  • producția de lână trasă

Codul CAEN 1011 exclude:

  • topirea grăsimilor comestibile de păsări, vezi 1012
  • producția de carne uscată, sărată sau afumată, și produse din carne, vezi 1013

Ai nevoie de servicii de contabilitate?

Află mai multe despre serviciile noastre de pe pagina Servicii Contabilitate sau contactează-ne pentru detalii și oferte personalizate:

📩 Email: [email protected]

📞 Telefon: 0750 257 271

Formular cerere oferta