Cod CAEN 1020 – Prelucrarea şi conservarea peştelui, crustaceelor şi moluştelor

Codul CAEN 1020 include:

  • pregătirea și conservarea peștelui, crustaceelor și moluștelor (de exemplu, congelare, congelare profundă, uscare, gătire, afumare, sărare, imersie în saramură, conservare)
  • producția de produse din pește, crustacee și moluște: fileuri de pește, icre, caviar, substituente de caviar etc.
  • producția de făină de pește pentru consum uman sau furaje pentru animale
  • producția de mese și solubile din pește și alte animale acvatice necorespunzătoare pentru consumul uman

Codul CAEN 1020 exclude de asemenea:

  • activitățile navelor de fabrică care nu se angajează în pescuit și doar în procesarea și conservarea peștelui
  • procesarea algelor
  • îndepărtarea capetelor de pește, eviscerarea și tăierea peștelui în bucăți, apoi congelarea

Codul CAEN 1020 exclude:

  • procesarea și conservarea peștelui pe nave angajate în pescuit, vezi 0311
  • procesarea balenelor pe uscat sau pe nave specializate, vezi 1011
  • producția de uleiuri și grăsimi din pește și mamifere marine, vezi 1041
  • fabricarea preparatelor congelate din pește, vezi 1085
  • fabricarea supelor de pește, vezi 1089

Ai nevoie de servicii de contabilitate?

Află mai multe despre serviciile noastre de pe pagina Servicii Contabilitate sau contactează-ne pentru detalii și oferte personalizate:

📩 Email: [email protected]

📞 Telefon: 0750 257 271

Formular cerere oferta