Cod CAEN 1039 – Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.

Codul CAEN 1039 include:

  • fabricarea alimentelor care constau în principal din fructe sau legume
  • conservarea fructelor, nucilor sau legumelor (de exemplu: congelare, uscare, liofilizare, uscare prin radiații infraroșii, imersie în ulei sau oțet, conservare în borcane, presiune înaltă, temperatură înaltă)
  • fabricarea produselor alimentare din fructe sau legume
  • fabricarea gemurilor, marmeladelor și jeleurilor de masă
  • decojirea, curățarea și prăjirea nucilor
  • fabricarea alimentelor și pastelor din nuci

Codul CAEN 1039 exclude de asemenea:

  • fabricarea alimentelor preparate perisabile din fructe și legume, de exemplu:
    • salate; salate mixte, ambalate
    • legume curățate sau tăiate
    • tofu (brânză de soia)

Codul CAEN 1039 exclude:

  • fabricarea sucurilor de fructe și legume, vezi 1032
  • fabricarea făinii sau a măcinatului din legume leguminoase uscate, vezi 1061
  • conservarea fructelor și nucilor în zahăr, vezi 1082
  • fabricarea preparatelor din legume, vezi 1085
  • fabricarea concentratelor artificiale, vezi 1089

Ai nevoie de servicii de contabilitate?

Află mai multe despre serviciile noastre de pe pagina Servicii Contabilitate sau contactează-ne pentru detalii și oferte personalizate:

📩 Email: [email protected]

📞 Telefon: 0750 257 271

Formular cerere oferta