Sari la conținut
Blog Contabilitate
  • Blog Contabilitate
  • Servicii Contabilitate

103 – Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor

103 – Prelucrarea și conservarea fructelor și legumelor

Această secțiune cuprinde activitățile de prelucrare și conservare a fructelor și legumelor, care sunt esențiale pentru prelungirea duratei lor de valabilitate și pentru transformarea acestora în produse alimentare destinate consumului pe tot parcursul anului.

    Cod CAEN 1031 – Prelucrarea şi conservarea cartofilor

    Cod CAEN 1032 – Fabricarea sucurilor de fructe şi legume

    Cod CAEN 1039 – Prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor n.c.a.

    Calculator taxe SRL Calculator taxe PFA Calculator tarife contabilitate Calculator dividende Calculator Indemnizație Creștere Copil Coduri CAEN
    Confidentialitate Cookies
    © 2025 blogcontabilitate.ro
    Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.AcceptAfla mai multe