Sari la conținut
Blog Contabilitate
  • Blog Contabilitate
  • Servicii Contabilitate

101 – Producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii şi a produselor din carne

101 – Producția, prelucrarea și conservarea cărnii și a produselor din carne

Această secțiune include activitățile de procesare a cărnii, conservarea acesteia și fabricarea produselor din carne, pentru a le păstra și transforma în forme ușor accesibile consumatorilor.

    Cod CAEN 1011 – Prelucrarea şi conservarea cărnii

    Cod CAEN 1012 – Prelucrarea şi conservarea cărnii de pasăre

    Cod CAEN 1013 – Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)

    Calculator taxe SRL Calculator taxe PFA Calculator tarife contabilitate Calculator dividende Calculator Indemnizație Creștere Copil Coduri CAEN
    Confidentialitate Cookies
    © 2025 blogcontabilitate.ro
    Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a analiza traficul. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.AcceptAfla mai multe